Gel oral bluem® cu oxigen – produs profesional (15 ml)

Oral gel Bluem

Gel oral bluem®  cu oxigen -produs profesional

bluem® gel oral este dezvoltat de o echipă de implantologi, chirurgi orali și stomatologi pentru a rezolva probleme specifice din cavitatea orala. Gelul oral imbunatateste irigarea tesuturilor si stimularea aparitiei de vase de sange de neoformatie la nivelul gingiilor inflamate, ulceratiilor mucoasei, la nivelul pungilor parodontale si  in jurul implanturilor dentare, in plagile postextractionale sau dupa chimioterapie . Il putem numi un produs de suport in regenerarea mai rapida a tesuturilor.

Gelul oral bluem®  este unic datorită nivelului ridicat de oxigen activ. Oxigenul este important în toate cele 5 etape ale procesului de vindecare a rănilor. De asemenea, foarte eficient in  inflamațiile din jurul implantului dentar (peri-implantite).

bluem® gel oral ajută la vindecarea, reducerea și prevenirea:

 • sângerarilor gingivale
 • parodontita sau peri-implantita
 • răni după extractii dentare sau alte interventii
 • răni după chimioterapie sau radiații
 • răni cauzate de purtarea protezei
 • pungi formate în jurul dinților și implanturilor dentare

Dentist implantolog Ronald Muts: „Folosirea formulei bluem imbunatateste igiena orala si reduce riscul de infectii si inflamatii in parodontita. O rutină zilnică de îngrijire orală bine executată este cea mai eficientă soluție pentru fiecare pacient. ”

INTRA IN MAGAZIN

Instructiuni

În comparație cu alte produse bluem®, gelul oral eliberează de 5 ori mai mult oxigen activ, ceea ce face ca gelul oral să fie mult mai eficient pentru diferite probleme orale. Gelul poate fi aplicat cu ușurință cu seringilelor special cu aplicatoare.

Puneți bluem® gel oral cu tubul sau seringa în zona în care este necesar. Înainte de a aplica gelul, puteți șterge zona cu un tampon, deoarece acest lucru vă ajută să păstrați gelul la locul potrivit. Lăsați gelul cât mai mult posibil pe zona de aplicare, dar nu mai mult de o oră.

Utilizați gelul oral bluem® de maxim 3 ori pe zi după periaj și/ sau după clătire cu apă de gură sau așa folositi-l asa cum va indica medicul implantolog/chirurg sau asistentul de profilaxie orala.

Acest produs este un dispozitiv medical. Citiți instrucțiunile înainte de utilizare.

Avantajele utilizarii gelului oral

 • funcționează rapid și eficient!
 • are o concentrație mare de oxigen activ
 • accelerează procesul de vindecare a gingiei
 • reduce pungile din jurul dinților și implanturilor
 • accelerează vindecarea rănilor în general
 • normalizeaza si controleaza bacteriile dăunătoare

Aplicați gelul utilizand o seringa aplicatoare

Aplicați rapid și igienic gelul bluem® oral utilizând un dispozitiv de aplicare a gelului oral. Umpleți seringa cu gel de oxigen împingând-o în seringă. apoi aplicați gelul direct în zona problemei din gură. Este mai ușor să ajungeți la locurile dificile din spatele gurii sau direct în pungile din jurul dinților și implanturilor dentare.

Intrebati medicul dentist cum puteti aplica gelul oral. Puteti comanda serigi aplicatoare.

Ingrediente:

bluem® oral gel contine urmatoarele ingrediente: Aqua, Alcohol, Glycerin, Silica, Sodium Saccharin, Sodium Perborate, Citric Acid, PEG-32, Sodium Gluconate, Lactoferrin, Xanthan Gum, Cellulose Gum

Protocol

Vezi aici STUDII CLINICE

Intrebari frecvente

Cele mai bune rezultate se realizeaza daca se respecta rutina disciplinata zilnica, adica periaj dentar de dupa fiecare masa sau minim de doua ori pe zi, dimineata si seara.  Dr. Peter Blijdorp recomandă folosirea de e 2 până la 3 ori pe zi cu pastă de dinți bluem®.

Apa de gura Bluem si pasta de dinti Bluem trebuie folosite in acelasi mod in care folositi orice alte produse de igiena orala.

Da, mierea din produsele Bluem contine o cantitate mica de zaharuri. Zaharul se gaseste in dieta noastra zilnica, iar acestea si alti carbohidrati sunt transformati de bacteriile din cavitatea bucala in acizi care ataca smaltul dintilor. Oxigenul eliberat de produsele Bluem distruge aceste bacterii inainte ca acestea sa produca acizii daunatori smaltului  dintilor. In acest mod zaharurile nu au un efect negativ asupra dintilor.

Mierea prezenta in pasta de dinti si apa de gura Bluem ajuta la eliberarea treptata a oxigenului atunci cand vine in contact cu saliva  prin procesul numit numit glucoza oxidaza (GOX).

 • Ajuta la eliminarea celor mai comune tipuri de bacterii din cavitatea orala, responsabile printre altele de aparitia peri-implantitelor.
 • Reduce formarea placii bacteriene si ajuta in ameliorarea bolilor gingiei.

Nu, produsele Bluem nu contin fluor. Concentratia mare de fluor, prezenta in pasta de dinti normala poate coroda stratul de titan a implantului. Pasta de dinti si apa de gura Bluem nu contin fluor, astfel incat riscul de slabire a implantului este mai mic. In plus,  excesul de fluor poate provoca serioase probleme.

Fluoroza (fluor in exces) este responsabila de aparitia unor pete cretoase pe dinti, ce se pot transforma in carii. Studii recente au demonstrat ca fluorul in exces este daunator si pentru alte organe si chiar poate declansa diverse manifestari de comportament cum ar fI hiperactivitatea dar si alte tulburari. Cantitatea de fluor pe care o primeste organismul, prin produsele ce contin fluor adaugat, prin alimente si apa nu poate fi exact evaluata si din acest motiv exista din ce in ce mai multi stomatologi care au retineri in a recomanada utilizarea produselor ce contin fluor.[/

Pentru un rezultat optim, va recomandam sa va spalati pe dinti de doua trei ori pe zi cu pasta de dinti Bluem. In plus ca recomandam sa folositi apa de gura Bluem ori de cate ori este nevoie.

Da, produsele Bluem sunt produse ce ar trebui utilizate zilnic.

Combinatia de miere si sare prin care este eliberata exact doza potrivita de de oxigen ce are efect terapeutic.

Combinatia unica de ingrediente din formula produselor Bluem are urmatoarele avantaje:

 • Protectie impecabila pentru dinti si implanturi;
 • Elimina bacteriile din profunzime;
 • Reduce vizibil a pungile parodontale;
 • Asigura o ingrijire optima a gingiei;
 • Induce o respiratie proaspata;
 • Accelereaza activitatea imunitara.