Ingrijire dentara

Noi credem că un corp sănătos începe cu o gură sănătoasă. Trebuie să știți că există o relație strans legata între sanatatea dintilor dumneavoastra si restul organelor. Majoritatea nutrienților sunt absorbiți in cavitatea orala.  Acesta este fundamentul viziunii noastre.  Toate produsele noastre se bazează pe această viziune. Formula noastră unică a ajutat numeroși oameni cu probleme dentare sau orale,  cum ar fi parodontita, inflamația în jurul implanturilor, ulcerele orale și halitoza (respirația urâtă).
Poate nu aveti probleme orale momentan dar ar fi bine sa le evitati. Cum pot face acest lucru? Ar trebui sa va menitenti o buna sanatate dentara si orala. In acest caz produsele noastre sunt perfecte pentru tine. Secretul formulei produselor bluem este eliberarea treptată a oxigenului activ în gură. Trebuie să știți că oxigenul joacă un rol cheie în aproape fiecare etapă de vindecare a rănilor. Dr. Peter Blijdorp (fondator bluem) și echipa sa au folosit acest axiom de aur pentru a dezvolta o formulă unică: blue®m, oxigen pentru sănătate.

Cum ma spal pe dinti?

Produse Bluem

Sapte lucruri de evitat

Produse Bluem

Cea mai buna pasta de dinti

Produse Bluem

Asistentul de profilaxie dentara va ofera cele mai bune sfaturi despre periajul dintilor. Periajul dentar, sfaturi.

Medicul nostru stomatolog vă oferă sfaturi despre cum să va mențineți o igiena dentara optima si un corp sanatos. Gasiti 7 lucruri pe care ar trebui sa le evitati.

Pasta de dinti cu oxigen activ blue®m. Noi îndrăznim să pretindem că avem produse foarte bune. Descoperiti produsele noastre.

Afla mai multe
Afla mai multe
Afla mai multe

Cum am grija de implanturile dentare?

Produse Bluem

Cum previn respiratia urat mirositoare?

Produse Bluem

Îngrijirea implanturilor dentare se face la fel ca îngrijirea dinților naturali: periaj, ata dentara, apa de gura si control regulat la medic.

Respirația neplăcută sau halitoza reprezintă o problemă bine cunoscută: una din șapte persoane suferă de această problemă. Cum o poti preveni?

Afla mai multe
Afla mai multe

Produsele Bluem

INTRA IN MAGAZIN