Apa de gura bluem® cu oxigen activ (500 ml)

Apa de gura Bluem cu oxigen

Apa de gura bluem® cu oxigen

Apa de gura bluem® (500 ml) este completarea perfectă dupa utilizarea pastei de dinți bluem®. Apa de gura este special dezvoltata de o echipa de implantologi si stomatologi si contine oxigen activ. Oxigenul din formula bluem® este eficient, normalizează și controlează bacteriile dăunătoare. Apa de gura  bluem® este are o aroma proaspătă și nu conține alcool sau fluorură. Alcoolul poate da o senzație de gura uscata si un miros neplacut.  De aceea am decis să nu folosim alcool în produsele noastre. Fluorura poate deteriora implanturile dentare. Pentru a ne asigura că toată lumea poate folosi apa de gură bluem®, am decis să renunțăm la fluor. Sănătatea ta este misiunea noastră! Ideala pentru persoanele cu respirație urât mirositoare.

Apa de gura bluem® este completarea perfectă atunci cand folositi si pasta de dinti bluem®

Apa de gura Bluem
INTRA IN MAGAZIN

Instructiuni

Utilizarea zilnică a apei de gură bluem® cu oxigen activ ajută la menținerea dinților și gingiilor sănătoase. Reduce riscul de apariție a diferitelor afecțiuni orale precum inflamația gingiilor, ulcere, peri-implantite și parodontită. bluem® este o alegere excelentă atunci când aveți implanturi dentare. Alte produse care conțin fluorură pot provoca coroziunea stratului superior de titan al implantului și deteriorarea acestuia. Apa de gura bluem®  a fost numita pentru prima data „Implant care”. Asigurați-vă că ați verificat data expirare „best before” așa cum este indicata pe ambalaj.

Apa de gura bluem® este completarea perfectă atunci cand folositi si pasta de dinti bluem®

Avantaje apei de gura bluem®:

 • Formula unica cu contint de oxigen activ
 • Creeata special pentru gingii perfecte si dinti sanatosi
 • Normalizeaza si controleaza bacteriile daunatoare
 • Combate respiratia urat mirositoare
 • Previne diferențele de culoare și contribuie la menținerea unor dinților albi
 • Ajuta la mentinerea unui zambet frumos si asigura un pH neutru
Apa de gura Bluem
Apa de gura Bluem

Ingrediente

Aqua, Glycerin, Mel, Sodium Lauryl Sulfate, PVP, Sodium Citrate, Cellulose Gum, Aroma, Sodium Perborate, Sodium Methylparaben, Citric Acid, Methyl Salicylate, Xylitol, Lactoferrin, Magnesium Sulfate, Limonene, CI 42090.

Intrebari frecvente

Cele mai bune rezultate se realizeaza daca se respecta rutina disciplinata zilnica, adica periaj dentar de dupa fiecare masa sau minim de doua ori pe zi, dimineata si seara.  Dr. Peter Blijdorp recomandă folosirea de e 2 până la 3 ori pe zi cu pastă de dinți bluem®.

Apa de gura Bluem si pasta de dinti Bluem trebuie folosite in acelasi mod in care folositi orice alte produse de igiena orala.

Da, mierea din produsele Bluem contine o cantitate mica de zaharuri. Zaharul se gaseste in dieta noastra zilnica, iar acestea si alti carbohidrati sunt transformati de bacteriile din cavitatea bucala in acizi care ataca smaltul dintilor. Oxigenul eliberat de produsele Bluem distruge aceste bacterii inainte ca acestea sa produca acizii daunatori smaltului  dintilor. In acest mod zaharurile nu au un efect negativ asupra dintilor.

Mierea prezenta in pasta de dinti si apa de gura Bluem ajuta la eliberarea treptata a oxigenului atunci cand vine in contact cu saliva  prin procesul numit numit glucoza oxidaza (GOX).

 • Ajuta la eliminarea celor mai comune tipuri de bacterii din cavitatea orala, responsabile printre altele de aparitia peri-implantitelor.
 • Reduce formarea placii bacteriene si ajuta in ameliorarea bolilor gingiei.

Nu, produsele Bluem nu contin fluor. Concentratia mare de fluor, prezenta in pasta de dinti normala poate coroda stratul de titan a implantului. Pasta de dinti si apa de gura Bluem nu contin fluor, astfel incat riscul de slabire a implantului este mai mic. In plus,  excesul de fluor poate provoca serioase probleme.

Fluoroza (fluor in exces) este responsabila de aparitia unor pete cretoase pe dinti, ce se pot transforma in carii. Studii recente au demonstrat ca fluorul in exces este daunator si pentru alte organe si chiar poate declansa diverse manifestari de comportament cum ar fI hiperactivitatea dar si alte tulburari. Cantitatea de fluor pe care o primeste organismul, prin produsele ce contin fluor adaugat, prin alimente si apa nu poate fi exact evaluata si din acest motiv exista din ce in ce mai multi stomatologi care au retineri in a recomanada utilizarea produselor ce contin fluor.[/

Pentru un rezultat optim, va recomandam sa va spalati pe dinti de doua trei ori pe zi cu pasta de dinti Bluem. In plus ca recomandam sa folositi apa de gura Bluem ori de cate ori este nevoie.

Da, produsele Bluem sunt produse ce ar trebui utilizate zilnic.

Combinatia de miere si sare prin care este eliberata exact doza potrivita de de oxigen ce are efect terapeutic.

Combinatia unica de ingrediente din formula produselor Bluem are urmatoarele avantaje:

 • Protectie impecabila pentru dinti si implanturi;
 • Elimina bacteriile din profunzime;
 • Reduce vizibil a pungile parodontale;
 • Asigura o ingrijire optima a gingiei;
 • Induce o respiratie proaspata;
 • Accelereaza activitatea imunitara.

Produse bluem®

INTRA IN MAGAZIN