Cum ma clatesc cu apa de gura BlueM?

BlueM apa de gura este completarea perfectă pentru utilizarea pastei de dinti BlueM. Apa de gura a fost special dezvoltata de o echipa de chirurgi implantologi si stomatologi, si contine o concentratie mare de oxigen. Oxigenul din formula BlueM este foarte eficient, pătrunde adânc în țesuturi și elimină toate bacteriile dăunătoare. Doriți să știți cum să clătiți gura cu apă de gură BlueM? Urmăriți acest videoclip!

Ce este asa de extraordinar la produsele BlueM?

Cum acționează efectiv oxigenul din produsele BlueM de îngrijire orală? Cindy se explică prin intermediul unui film distractiv! Uita-te acum si afla mai multe despre ce ar trebui să utilizați BlueM produse de îngrijire orală! Oxigen pentru sănătate!

Jolanda Boogaard – Preparare si intretinere 26 de coroane de ceramica

Jolanda Boogaard se pregătea pentru o procedura chirurgicala complicataefectuata de catre medicul stomatolog Kleinsman în Bocholt. Jolanda a fost în căutarea celei mai bune produse de îngrijire orală pentru a menține o buna sănătatea orală înainte, în timpul și după tratament. Ea a gasit produsele BlueM pe internet. În acest film Jolanda spune povestea ei!

Jolanda Boogaard – Preparare si intretinere 26 de coroane de ceramica

Apa de gura BlueM  este perfecta pentru a fi utilizata în combinație cu dusul bucal Waterpik. În acest film Cindy va arată cum să foloseasiti apa de gura si dusul Waterpik pentru a menține o gură curata și sănătosa.

Lia van igienist dentar Dusseldorp și experiențele ei!

Igienista dentar Lia van Dusseldorp ne spune despre experiența ei utilizand in practica  produsele de îngrijire orală BlueM . Dr. Peter Blijdorp a recomandat Liei BlueM si ea  foloseste acum  pasta de dinti, apa de gura si gel oral cu oxigen activ BlueM  in practica. Printre altele, ea foloseste produsele pentru a trata cazurile de parodontita, pentru pungile parodontale, gingivite dar si pentru mentinerea unei igiene perfecte. În viața ei privată Lia recomanda, de asemenea, BlueM. Din păcate, mama ei are cancer este tratata prin chimioterapie. Chemo a provocat o ulgeratie orala ce a facut alimentatia  extrem de  dificilă și dureroasă. Ea a folosit gelul oral BlueM  care a grabit procesul de vindecare. A fost uimitor! Urmăriți acest videoclip!  (Subtitrări în engleză)

Lia van igienist dentar Dusseldorp și experiențele ei!

Cindy Moosdijk venit intr-un cabinet dentar Van Turenhout în Breda. Dr. Meuring este un dentist și implantolog care a folosit produsele BLUEM timp de mai mulți ani în practica sa. El a avut experiențe  pozitive, folosind aceste produse. El sfătuiește pacienții săi să folosească BLUEM si acasa pentru a ajuta la recuperarea după plasarea implantului și, de asemenea, în utilizarea de zi cu zi, pentru a reduce riscul de boli parodontale. De exemplu, imediat după implantul se recomandă să se clăteasta cu apă de gură BLUEM ca o alternativă pentru periaj.