Produse igiena dentara

 • Pasta de dinti bluem® cu oxigen travel (15 ml)
  Prezentare: Tub de 15ml. Pasta de dinti bluem® cu oxigen travel (15 ml) . Pasta de dinti bluem®  este produsul perfect pentru metinerea dintilor sanatosi si pentru implanturi durabile.  Eficienta crescuta cand este folosita impreuna cu apa de gura bluem®. 

 • Apa de gura bluem® cu oxigen (500 ml)Apa de gura bluem® cu oxigen travel (50 ml)
  Prezentare: Flacon de 50ml. Apa de gura bluem® cu oxigen travel (50 ml) Apa de gura bluem® este completarea perfectă atunci cand folositi si pasta de dinti bluem®Apa de gura a fost special dezvoltata de o echipa de chirurgi implantologi si medici stomatologi si contine oxigen activ. Oxigenul din formula bluem® este foarte eficient, normalizează și controlează bacteriile dăunătoare. 
 • Periuta de dinti bluem® ultra-soft

  Periuta de dinti blue®m ultra-soft

  30.00 lei (TVA inclus)
  Prezentare: Pachet de 3 bucati Periuta de dinti blue®m ultra-soft  
 • Spray de gura bluem®cu oxigen activ
  Prezentare: Flacon 15ml. Formula unica cu oxigen activ din spray-ul de gura are un efect răcoritor si ajută la menținerea igienei orale. Nu conține: fluorură, parabeni, coloranți și sulfați (SLS & SLES).

 • Guma de mestecat blue®m cu oxigen

  44.00 lei (TVA inclus)
  Prezentare: Pachet de 30 pastile Guma de mestecat blue®m cu oxigen
 • Pasta de dinti bluem®cu oxigen si fluor (75 ml)Pasta de dinti bluem®cu oxigen si fluor (75 ml)
  Prezentare: Tub de 75ml. Pasta de dinti bluem® cu fluor este produsul perfect pentru metinerea dintilor sanatosi si pentru implanturi durabile.

 • Pasta de dinti bluem® cu oxigen (75 ml)Pasta de dinti bluem® cu oxigen (75 ml)
  Prezentare: Tub de 75ml. Pasta de dinti bluem®  este produsul perfect pentru metinerea dintilor sanatosi si pentru implanturi durabile.  Eficienta crescuta cand este folosita impreuna cu apa de gura bluem®. 

 • Reducere! Spumă orală bluem® cu oxigen activ (100 ml)

  Spumă orală bluem® cu oxigen activ (100 ml)

  89.99 lei 50.00 lei (TVA inclus)
  Prezentare: Flacon de 100 ml. Spumă orală bluem® este o spumă cu oxigen activ, special dezvoltată ingrijirea gingiilor si a mucoasei orale pentru persoanele active, mereu in miscare, care nu au posibilitatea de a se spala pe dinti dupa fiecare masa. Este idela pentru persoanele care au aparate ortodontice sau diverse tipuri de gutiere.  Simțiți-vă instantaneu curat și refăcut!

 • Apa de gura bluem® cu oxigen (500 ml)Apa de gura bluem® cu oxigen (500 ml)

  Apa de gura bluem® cu oxigen (500 ml)

  89.99 lei (TVA inclus)
  Prezentare: Flacon de 500ml. Apa de gura bluem® este completarea perfectă atunci cand folositi si pasta de dinti bluem®Apa de gura a fost special dezvoltata de o echipa de chirurgi implantologi si medici stomatologi si contine oxigen activ. Oxigenul din formula bluem® este foarte eficient, normalizează și controlează bacteriile dăunătoare. 
 • Prezentare: Tub de 15 ml.

  bluem® gel oral este special dezvoltat de o echipa de chirurg,  implanologi si stomatologi pentru problemele specifice din cavitatea orala. Produs concentrat.

 • Prezentare: Flacon de 500ml. Apa de gura bluem® cu fluid oxigen: are o formulă  consolidată pentru zonele sensibile ale gurii. Apa de gura bluem® se foloseste impreuna cu pasta de dinti bluem® pentru completarea ingrijirii dentare.
 • Reducere! Pachet promo bluem® (apa de gura+pasta de dinti)Pachet promo bluem® (apa de gura+pasta de dinti)

  Pachet promo bluem® (apa de gura+pasta de dinti)

  130.00 lei 120.00 lei (TVA inclus)

  Pachet promotional cu Apa de gura Bluem (flacon 500 ml) si Pasta de dinti Bluem (tub 75 ml).

  Apa de gura si pasta de dinti bluem® sunt produsele perfecte pentru ingrijirea dentara eficienta.  Apa de Produsele au fost degura este special dezvoltat de o echipa de chirurgi implantologi si medici stomatologi si contine oxigen activ. Oxigenul din formula bluem® este foarte eficient , normalizează și controlează bacteriile dăunătoare.