Dr. Peter Blijdorp

„Protocoalele ar trebui să ofere îndrumare, la fel ca și roțile laterale ale unei biciclete. Ele oferă echilibru  în faza de învățare a ceva nou”

Dr. Peter Blijdorp a descoperit efectele pozitive ale utilizarii oxigenului în cavitatea orala

Dr. Peter Blijdorp este un medic extrem de recunoscut și chirurg oral în Olanda. Din momentul in care a inserat  primele implanturi dentare, în 1976, Blijdorp mai pus zeci de mii de implanturi până în prezent. Prin munca si anii de experienta , Blijdorp a descoperit efectul pozitiv pe care oxigenul il are în procesul de vindecare in cavitatea bucala. Sub conducerea sa o echipa de implantologi, chirurgi stomatologi au creeat  formula BlueM. Pana in prezent Blijdorp a scris peste 50 de publicații în reviste științifice și continuă să efectueze cercetări cu privire la beneficiile de oxigenului are asupra organismului în cadrul procesului de vindecare. Astăzi vă Blijdorp continuă să lucreze ca un chirurg oral si recomanda pacientilor sai , inainte, in timpul si dupa tratament sa foloseasca produsele BlueM care ii ajuta in procesul de recuperare, acestia avand cea mai bună îngrijire posibilă.

Dr. Blijdorp petrece, de asemenea, o mare parte din timp prezentării la conferințele pentru profesionisti despre experiența sa beneficiile oxigenului și eficatitatea produselor BlueM in procesul de vindecare și întreținere a gurii.

 Dr.Peter Blijdorp despre utilizarea produselor BlueM

  • Spala-te pe dinti cu pasta de dinti BlueM cel putin de doua ori pe zi. pasta de dinti  BlueM  poate si trebuie sa fie folosita exact asa cum folosesti orice alta pasta de dinti. De preferință periati-va dintii după fiecare masă.
  • Dupa ce va spalati pe dinti clatiti gura cu apa de gura BlueM bogata in oxigen pentru a elimina si o parte din bacteriile ramase.Utilizați BlueM de apă de gură, cel puțin o dată pe zi.
  • Utilizați scobitoare sau ata dentara de zi cu zi pentru curatarea dintilor si prevenirea inflamatiilor gingivale.Mentineti gingiile sanatoase.

Dr. Peter Blijdorp, inovator in chirurgie orala

  • Dezvoltator al tehnicii operatoare Sinus Lift
  • Dezvoltator tehnica cortical Bone Placari
  • Creator al cuvântului peri-implantitis

„80% dintre persoanele de peste 35 vor suferi de inflamații ale gurii”