implant dentar

 • Reducere!

  Pachet promo bluem® (apa de gura+2 paste de dinti)

  160.00 lei 150.00 lei (TVA inclus)

  Pachet promotional cu Apa de gura Bluem (flacon 500 ml) si 2 x Pasta de dinti Bluem (tub 75 ml).

  Apa de gura si pasta de dinti bluem® sunt produsele perfecte pentru ingrijirea dentara eficienta.  Produsele au fost dezvoltate de o echipa de chirurgi implantologi si medici stomatologi si contine oxigen activ. Oxigenul din formula bluem® este foarte eficient , normalizează și controlează bacteriile dăunătoare.  
 • Reducere! Pachet promo bluem® (apa de gura+pasta de dinti)

  Pachet promo bluem® (apa de gura+pasta de dinti)

  130.00 lei 120.00 lei (TVA inclus)

  Pachet promotional cu Apa de gura Bluem (flacon 500 ml) si Pasta de dinti Bluem (tub 75 ml).

  Apa de gura si pasta de dinti bluem® sunt produsele perfecte pentru ingrijirea dentara eficienta.  Apa de Produsele au fost degura este special dezvoltat de o echipa de chirurgi implantologi si medici stomatologi si contine oxigen activ. Oxigenul din formula bluem® este foarte eficient , normalizează și controlează bacteriile dăunătoare.  
 • Pasta de dinti bluem® cu oxigen (75 ml)
  Prezentare: Tub de 75ml. Pasta de dinti bluem®  este produsul perfect pentru metinerea dintilor sanatosi si pentru implanturi durabile.  Eficienta crescuta cand este folosita impreuna cu apa de gura bluem®. 

 • Apa de gura bluem® cu oxigen (500 ml)

  Apa de gura bluem® cu oxigen (500 ml)

  89.99 lei (TVA inclus)
  Prezentare: Flacon de 500ml. Apa de gura bluem® este completarea perfectă atunci cand folositi si pasta de dinti bluem®Apa de gura a fost special dezvoltata de o echipa de chirurgi implantologi si medici stomatologi si contine oxigen activ. Oxigenul din formula bluem® este foarte eficient, normalizează și controlează bacteriile dăunătoare. 
 • Prezentare: Tub de 15 ml.

  bluem® gel oral este special dezvoltat de o echipa de chirurg,  implanologi si stomatologi pentru problemele specifice din cavitatea orala. Produs concentrat.

 • Prezentare: Flacon de 500ml. Apa de gura bluem® cu fluid oxigen: are o formulă  consolidată pentru zonele sensibile ale gurii. Apa de gura bluem® se foloseste impreuna cu pasta de dinti bluem® pentru completarea ingrijirii dentare.
 • Reducere!

  Spumă orală bluem® cu oxigen activ (50 ml)

  89.99 lei 50.00 lei (TVA inclus)
  Prezentare: Flacon de 50 ml. Spumă orală bluem® este o spumă cu oxigen activ, special dezvoltată ingrijirea gingiilor si a mucoasei orale pentru persoanele active, mereu in miscare, care nu au posibilitatea de a se spala pe dinti dupa fiecare masa. Este idela pentru persoanele care au aparate ortodontice sau diverse tipuri de gutiere.  Simțiți-vă instantaneu curat și refăcut!

 • Guma de mestecat blue®m cu oxigen

  44.00 lei (TVA inclus)
  Prezentare: Pachet de 30 pastile Guma de mestecat blue®m cu oxigen
 • Periuta de dinti blue®m ultra-soft

  30.00 lei (TVA inclus)
  Prezentare: Pachet de 3 bucati Periuta de dinti blue®m ultra-soft  
 • Reducere!

  Suplimente bluem® vitamine si minerale (90 capsule)

  225.00 lei 199.00 lei (TVA inclus)
  Combinație de vitamine și minerale de înaltă calitate  Prezentare: flacon 90 pastile

 • Prezentare: Tub de 75ml. Pasta de dinti bluem® cu fluor este produsul perfect pentru metinerea dintilor sanatosi si pentru implanturi durabile.

 • Apa de gura bluem® cu oxigen travel (50 ml)
  Prezentare: Flacon de 50ml. Apa de gura bluem® cu oxigen travel (50 ml) Apa de gura bluem® este completarea perfectă atunci cand folositi si pasta de dinti bluem®Apa de gura a fost special dezvoltata de o echipa de chirurgi implantologi si medici stomatologi si contine oxigen activ. Oxigenul din formula bluem® este foarte eficient, normalizează și controlează bacteriile dăunătoare. 
 • Pasta de dinti bluem® cu oxigen travel (15 ml)
  Prezentare: Tub de 15ml. Pasta de dinti bluem® cu oxigen travel (15 ml) . Pasta de dinti bluem®  este produsul perfect pentru metinerea dintilor sanatosi si pentru implanturi durabile.  Eficienta crescuta cand este folosita impreuna cu apa de gura bluem®.