Ingrijire dentara

Noi credem că un corp sănătos începe cu o gură sănătoasă. Trebuie să știți că există o relație strans legata între sanatatea dintilor dumneavoastra si restul organelor. Majoritatea nutrienților sunt absorbiți in cavitatea orala.  Acesta este fundamentul viziunii noastre.  Toate produsele noastre se bazează pe această viziune. Formula noastră unică a ajutat numeroși oameni cu probleme dentare sau orale,  cum ar fi parodontita, inflamația în jurul implanturilor, ulcerele orale și halitoza (respirația urâtă).
Poate nu aveti probleme orale momentan dar ar fi bine sa le evitati. Cum pot face acest lucru? Ar trebui sa va menitenti o buna sanatate dentara si orala. In acest caz produsele noastre sunt perfecte pentru tine. Secretul formulei produselor bluem este eliberarea treptată a oxigenului activ în gură. Trebuie să știți că oxigenul joacă un rol cheie în aproape fiecare etapă de vindecare a rănilor. Dr. Peter Blijdorp (fondator bluem) și echipa sa au folosit acest axiom de aur pentru a dezvolta o formulă unică: blue®m, oxigen pentru sănătate.

Boala parodontala

Produse Bluem

Ce este peri-implantita?

Produse Bluem

Dinti sensibili

Produse Bluem

Boala parodontala sau boala “dintilor sanatosi” cum este numita popular, este o afectiune cronica .

Periimplantita este procesul inflamator distructiv ce afecteaza mucoasa si osul din jurul implanturilor dentare.

Sensibilitatea dinților este una dintre cele mai comune probleme dentare cu care ne confruntăm de-a lungul vieții.

Afla mai multe
Afla mai multe
Afla mai multe

Cum am grija de implanturile dentare?

Produse Bluem

Cum previn respiratia urat mirositoare?

Produse Bluem

Ce este gingivita?

Produse Bluem

Îngrijirea implanturilor dentare se face la fel ca îngrijirea dinților naturali: periaj, ata dentara, apa de gura si control regulat la medic.

Respirația neplăcută sau halitoza reprezintă o problemă bine cunoscută: una din șapte persoane suferă de această problemă. Cum o poti preveni?

Principala cauză a gingivitei este acumularea de placă bacteriană, un strat de bacterii care se dezvoltă în mod continuu în jurul, pe şi între dinţi,

Afla mai multe
Afla mai multe
Afla mai multe

Produsele Bluem

INTRA IN MAGAZIN