Incearca spray de gura de la Bluem!

Vei avea permanent o respiratie proaspata. gingii sanatoase, implante dentare durabile si o extraordinara igiena dentara. A se folosi in combinatie cu apa de gura si pasta BlueM sau alte paste profesionale.

Bluem in emisiunea „Life Is Beautiful”

Dr. Ronald Muts and Annemargriet Popma explica valoarea adaugata a produselor Bluem in practica in cabinetul dentar.

Bluem si implantele dentare

Produsele BlueM sunt produse revolutionare pentru ingrijirea orala.  Formula sa unica a ajutat nenumarati oameni in procesul de vindecare a problemelor orale dar si ca solutie preventiva pentru diverse afectiuni orale sau dentare. Secretul este conținutul de oxigen activ din BlueM! Concentrandu-se pe puternice beneficii ale oxigenului in cadrul procesului de vindecare, Dr. Peter Blijdorp și echipa sa a creat o formula unica in produsele BlueM – oxigen pentru sănătate.

Produsele BlueM contin concentratii mari de oxigen, partial derivat din miere de albine. Fie că sunteți în căutarea pentru unor produse pentru ingrijirea implantelor dentare fie pentru vindecarea mai rapida a gingiilor inflamate sau care sangereaza, ori pur si simplu pentru cei ce doresc dinti si gingii sanatoase – produsele BlueM sunt alegerea potrivita.

Rolul oxigenului in sanatatea generala

Afectiunile dentare pot influenta sanatatea generala a organismului. Tu stiai ce boli deriva poate si dintr-o sanatate precara a danturii ?

Experienta cu produsele BlueM. Asistenta profilactica.

Produse inovatoare  în chirurgie orală. Dr. Peter Blijdorp foloseste produse Bluem in implantologie, sinus lifting si in alte proceduri.Produsele ideale pentru profilaxia diverselor afectiuni.

Testimonial utilizator frecvent produse BlueM. De ce nu incerici si tu?