Pasta de dinti bluem® cu fluor (75 ml)

Pasta de dinti Bluem cu fluor

Pastă de dinți bluem® cu fluorură de calciu

La cererea mai multor stomatologi am dezvoltat și o pastă de dinți cu fluor. Folosim o fluorură naturală derivată din calciu în loc de alte variante chimice  cum ar fi fluorura de sodiu sau fluorura de sodiu, folosite in alte paste de dinti. Utilizarea unei alternative naturale se potrivește filozofiei noastre; o gura sanatoasa este esentiala pentru un corp sanatos! Pasta de dinți bluem® conține oxigen activ, derivat din enzime din mierea de albine. Alte ingrediente active sunt xilitolul și lactoferina pentru o îngrijire orală zilnică optimă. Pasta de dinti bluem® cu fluorura de calciu se numeste si bluem® Periocare. 

pastă de dinți  cu fluorură de calciu naturala

Utilizarea zilnică a pastei de dinți bluem® cu fluorură de calciu ajută la prevenirea cariilor și menține dinții și gingiile sănătoase. Dentiștii și igienistii orali recomandă folosirea acestui produs nu numai ca un mijloc preventiv de întreținere, ci și pentru probleme orale specifice, cum ar fi: gingii inflamate sângerarea gingiilor, parodontită, sindrom de gură uscată,  respiratie urat mirositoare

INTRA IN MAGAZIN
Pasta de dinti Bluem cu fluor

Instrucțiuni

Utilizați bluem® cu fluor dupa fiecare masa exact cum folositi o pasta de dinti obisnuita.  Periați dintii cel puțin de două ori pe zi (sau de trei ori). Utilizați o periuta extra sau ultra moale pentru cele mai bune rezultate. Utilizați peria de dinți în unghi de 45 grade pentru a îndepărta placa dentara. Periați cel puțin două minute. Aveti grija sa nu lezati tesuturile moi.

Beneficiile pastei de dinti cu fluorura de calciu 

 • formula unica cu oxigen activ si fluorura de calciu
 • perfecta pentru  dinții sanatosi și gingiile in stare buna
 • normalizeaza si controleaza bacteriile dăunătoare
 • previne respiratia urat mirositoarea 
 • menține dinții albi si un zambet sanatos
 • formula lichida, mai eficienta în îndepărtarea plăcii dentare decât alte mărci de pastă de dinți

Conține fluorură de calciu (1000 ppm F). In cazul copiilor mai mici de 6 ani: utilizați o cantitate de mărimea unui bob de mazăre, periajul trebuie supravegheat de parinti pentru a minimiza înghițirea. În cazul unui aport de fluor din alte surse, consultați un medic dentist sau pediatru.

Pasta de dinti Bluem cu fluor

Ingrediente

Glycerin, Hydrated Silica, Aqua, Mel, PEG-32, Aroma, Cocamidopropyl Betaine, Cellulose Gum, Magnesium Sulfate, Sodium Citrate, Lactoferrin, Sodium Saccharin, Xylitol, Calcium Fluoride, Methyl Salicylate, Sodium Sulfate, Sodium Chloride, Sodium Perborate, Sodium Methylparaben, Citric Acid, Limonene, CI 42090.

Intrebari frecvente

Apa de gura Bluem si pasta de dinti Bluem trebuie folosite in acelasi mod in care folositi orice alte produse de igiena orala.

Da, mierea din produsele Bluem contine o cantitate mica de zaharuri. Zaharul se gaseste in dieta noastra zilnica, iar acestea si alti carbohidrati sunt transformati de bacteriile din cavitatea bucala in acizi care ataca smaltul dintilor. Oxigenul eliberat de produsele Bluem distruge aceste bacterii inainte ca acestea sa produca acizii daunatori smaltului  dintilor. In acest mod zaharurile nu au un efect negativ asupra dintilor.

Mierea prezenta in pasta de dinti si apa de gura Bluem ajuta la eliberarea treptata a oxigenului atunci cand vine in contact cu saliva  prin procesul numit numit glucoza oxidaza (GOX).

 • Ajuta la eliminarea celor mai comune tipuri de bacterii din cavitatea orala, responsabile printre altele de aparitia peri-implantitelor.
 • Reduce formarea placii bacteriene si ajuta in ameliorarea bolilor gingiei.

Nu, produsele Bluem nu contin fluor. Concentratia mare de fluor, prezenta in pasta de dinti normala poate coroda stratul de titan a implantului. Pasta de dinti si apa de gura Bluem nu contin fluor, astfel incat riscul de slabire a implantului este mai mic. In plus,  excesul de fluor poate provoca serioase probleme.

Fluoroza (fluor in exces) este responsabila de aparitia unor pete cretoase pe dinti, ce se pot transforma in carii. Studii recente au demonstrat ca fluorul in exces este daunator si pentru alte organe si chiar poate declansa diverse manifestari de comportament cum ar fI hiperactivitatea dar si alte tulburari. Cantitatea de fluor pe care o primeste organismul, prin produsele ce contin fluor adaugat, prin alimente si apa nu poate fi exact evaluata si din acest motiv exista din ce in ce mai multi stomatologi care au retineri in a recomanada utilizarea produselor ce contin fluor.[/

Pentru un rezultat optim, va recomandam sa va spalati pe dinti de doua trei ori pe zi cu pasta de dinti Bluem. In plus ca recomandam sa folositi apa de gura Bluem ori de cate ori este nevoie.

Da, produsele Bluem sunt produse ce ar trebui utilizate zilnic.

Combinatia unica de ingrediente din formula produselor Bluem are urmatoarele avantaje:

 • Protectie impecabila pentru dinti si implanturi;
 • Elimina bacteriile din profunzime;
 • Reduce vizibil a pungile parodontale;
 • Asigura o ingrijire optima a gingiei;
 • Induce o respiratie proaspata;
 • Accelereaza activitatea imunitara.

Produsele Bluem

INTRA IN MAGAZIN