Chiar dacă cei mai mulți dintre noi spălăm de doua ori pe zi pe dinți, jumatate din populatie sufera de o boala gingivala ce are ca si consetinta o respiratie urat mirositoare si in final poate duce la pierderea dintilor. Pentru a ajuta la prevenirea bolilor gingivale  profesionisti ne spun sa folosim ata dentara zi cu zi. Mulți pacienti nu o folosesc deoarece este mare consumatoare de timp. De aceea Waterpik a creat Dusul Bucal  – o modalitate simplă și mai eficientă decat ata dentara !

  • Ușor. DoSe plaseaza capatul dusului bucal de-a lungul gingiei si apa de gura BlueM impreuna dusul bucal isi face treaba in locul tau.
  • Rapid. Folosirea apei in locul atei dentare dureaza doar un minut pe zi, imbunatateste sanatatea dentara si improspateaza respiratia.
  • Eficientă. Water Flosser Waterpik® elimină placa si resturile alimentare ce au patruns  adânc între dinți și sub linia gingiei, în cazul în care cu greu un periaj traditional sau folosirea atei dentare le indeparteaza.
  • Garantat! Rezultatele sunt dovedite clinic – Dusul bucal este de 50% mai eficient decat ata dentara  și până la 80% mai eficient decât Sonicare® Air Floss (modelul HX8181) pentru imbunatatirea sanatatii gingiilor. 

Click aici pentru produsele Waterpik.