Periuta de dinti bluem® ultra-soft

Periuta de dinti Bluem

Periuța de dinți ultra-moale

Cu periuta de dinti este mai moale si delicata cu atât mai bine. O periuță de dinți moale este cea mai bună modalitate de a avea grijă de țesuturile  moi (gingiile) si plagile post chirurgie. Este esențial să vă optimizați întreținerea orală zilnică. Dar, după o intervenție chirurgicală, este chiar mai important să va periati dintii cu o periuță de dinți ultra-moale. Din acest motiv, medicii implantologi, vă sfătuiesc să folosiți o periuța de dinți adecvata, post interventie. 

.

Periuța de dinți ultra-moale

Periuța de dinți chirurgicală.  Fibrele de nylon ultra-moi ale periutei de dinți post- chirurgie sunt rotunjite cu atenție. Mânerul ergonomic asigură un mod mai controlat de periere. Aceasta susține protecția gingiilor, a  mucoasei și protejeaza plaga post chirurgicala. Periuta este de asemenea indicata  pentru îngrijirea implanturilor dentare și pentru hipersensibilitatea dentinară. 

Instrucțiuni postoperatorii

Periați dintii si mucoasa orala de două ori pe zi cu pastă de dinți bluem® și cu periuță de dinți ultra-moale bluem® timp de cel puțin patru săptămâni pentru a minimiza iritarea zonei tratate din gură sau după cum vă sfătuiește medicul dentist  sau specialistul in igiena orala.

Instrucțiuni de îngrijire zilnică orală

După patru săptămâni, puteți continua să vă periați cu peria ultra-moale și pastă de dinți, deoarece credem că acesta este cel mai bun mod de a avea grijă de țesuturile orale moi moale

Înlocuiți periuța de dinți după patru săptămâni de utilizare.

Periuta de dinti Bluem
INTRA IN MAGAZIN

Avantajele folosirii periutei de dinti ultra-soft

 • Periuta ultra soft chirurgicala si pentru igiena orala zilnica
 • Recomandata de medicii dentisti si de implantologi
 • Special pentru ingrijirea post insertie implanturi dentare
 • Delicata si sigura pentru plagi chirurgicale si tesuturi moi.
 • Indepartarea optima a placii dentare

Intrebari frecvente

Cele mai bune rezultate se realizeaza daca se respecta rutina disciplinata zilnica, adica periaj dentar de dupa fiecare masa sau minim de doua ori pe zi, dimineata si seara.  Dr. Peter Blijdorp recomandă folosirea de e 2 până la 3 ori pe zi cu pastă de dinți bluem®.

Apa de gura Bluem si pasta de dinti Bluem trebuie folosite in acelasi mod in care folositi orice alte produse de igiena orala.

Da, mierea din produsele Bluem contine o cantitate mica de zaharuri. Zaharul se gaseste in dieta noastra zilnica, iar acestea si alti carbohidrati sunt transformati de bacteriile din cavitatea bucala in acizi care ataca smaltul dintilor. Oxigenul eliberat de produsele Bluem distruge aceste bacterii inainte ca acestea sa produca acizii daunatori smaltului  dintilor. In acest mod zaharurile nu au un efect negativ asupra dintilor.

Mierea prezenta in pasta de dinti si apa de gura Bluem ajuta la eliberarea treptata a oxigenului atunci cand vine in contact cu saliva  prin procesul numit numit glucoza oxidaza (GOX).

 • Ajuta la eliminarea celor mai comune tipuri de bacterii din cavitatea orala, responsabile printre altele de aparitia peri-implantitelor.
 • Reduce formarea placii bacteriene si ajuta in ameliorarea bolilor gingiei.

Nu, produsele Bluem nu contin fluor. Concentratia mare de fluor, prezenta in pasta de dinti normala poate coroda stratul de titan a implantului. Pasta de dinti si apa de gura Bluem nu contin fluor, astfel incat riscul de slabire a implantului este mai mic. In plus,  excesul de fluor poate provoca serioase probleme.

Fluoroza (fluor in exces) este responsabila de aparitia unor pete cretoase pe dinti, ce se pot transforma in carii. Studii recente au demonstrat ca fluorul in exces este daunator si pentru alte organe si chiar poate declansa diverse manifestari de comportament cum ar fI hiperactivitatea dar si alte tulburari. Cantitatea de fluor pe care o primeste organismul, prin produsele ce contin fluor adaugat, prin alimente si apa nu poate fi exact evaluata si din acest motiv exista din ce in ce mai multi stomatologi care au retineri in a recomanada utilizarea produselor ce contin fluor.[/

Pentru un rezultat optim, va recomandam sa va spalati pe dinti de doua trei ori pe zi cu pasta de dinti Bluem. In plus ca recomandam sa folositi apa de gura Bluem ori de cate ori este nevoie.

Da, produsele Bluem sunt produse ce ar trebui utilizate zilnic.

Combinatia de miere si sare prin care este eliberata exact doza potrivita de de oxigen ce are efect terapeutic.

Combinatia unica de ingrediente din formula produselor Bluem are urmatoarele avantaje:

 • Protectie impecabila pentru dinti si implanturi;
 • Elimina bacteriile din profunzime;
 • Reduce vizibil a pungile parodontale;
 • Asigura o ingrijire optima a gingiei;
 • Induce o respiratie proaspata;
 • Accelereaza activitatea imunitara.