Locul potrivit la timpul potrivit.

Povestea noastra: Fiecare afacere are o poveste, si acest lucru nu este diferit nici pentru noi!

Fostul jucator olandez de hochei  Fokke Jan s-a accidentat la genunchi în timpul unui joc si a trebuit să părăsească terenul. În timp ce urmărea meciul de pe banca rezervelor , nu știa că ceea ce urma să se întâmple ii va schimba viața.

Un spectator care face diferenta

Un spectator pe margine a venit la Fokke Jan și l-au întrebat dacă el ar dori să încerce să aplice o cremă care o avea cu el pe genunchi pentru a ajuta sa se recupereze.  Cum nu aveanimic de pierdut  Fokke Jan a făcut acest lucru și a fost uimit de vindecarea rapidă a a ranei sale. Mai târziu, el a aflat că acest om, Peter Blijdorp, a fost nu numai tatăl unuia dintre colegii lui, este si un medic și chirurg  oral de top. Crema era creeata de el insusi.

„Pacienți fericiti, doctor fericit”

Peter i-a explicat Jan Fokke că, in cei 25 de ani de cand lucreaza  ca si chirurg si implantolog a devenit interesat in a  găsi o modalitate de a ajuta în primul rând pacientii prin accelerarea procesul de vindecare a rănilor orale, și în al doilea rând, sa minimizeze riscul de infecții. Identificarea puternicilor beneficii ale oxigenului, el a creat o formulă si o crema pe care el a folosit-o la pacientii sai in timpul si dupa interventia chirurgicala pentru a elimina bacteriile daunatoare in asa fel incat să mențină o gură sănătoasă. A facut acest lucru a avea pacienți fericit și, prin urmare, un medic fericit.

Povestea noastra continua ..

Cu toate că el a folosit-o pe genunchi, Fokke Jan la momentul respectiv avea de asemenea gingiile inflamate. si pentru ca scopul principal al cremei a fost pentru probleme orale el a decis să încerce crema  pentru as trata inflamațiile gingivale. Pentru a doua oară a fost uimit de cat de repede l-a ajutat cu procesul de vindecare, deoarece nu după mult timp, gingiile sale au revenit la normal.

Uimit de eficacitatea …

De-a lungul următoarelor două săptămâni, Fokke Jan nu si a putut scoate din cap cât de uimitore a fost  crema a fost în procesul său de recuperare și si-a zis ca si alte persoane ar putea beneficia de ea! El a luat telefonul lui Peter  și i-a zis: „Peter trebuie ca de crema ta sa beneficieze cat mai multa lume , nu o poti tine secreta!”

Peter a fost în cele din urmă convins incerce și împreună au format BlueM. Incepand ca o echipa de doar din  Fokke Jan, Peter și fiul său, Johan lansat BlueM pe piață și au avut un răspuns foarte pozitiv. Inițial vindeau doar pasta de dinti si gel oral, clienții care l-au folosit il doreau! Gama de produse BlueM include acum apa de gura, mouthspray si un lichid special de oxigen specific pentru profesioniști.

„Este un secret că …”

De-a lungul ultimilor 5 ani BlueM a crescut rapid, iar echipa sa extins avand mai mult de „trei oameni înțelepți” (Fokke Jan, Peter și Johan). Echipa din spatele BlueM de asemenea, includ acum mulți distribuitori din întreaga lume, produsele BlueM fiind vândute în întreaga lume!

BlueM a pune întotdeauna pe primul loc nevoile și sănătatea clienților lor  și își propune să continue să ofere cele mai eficiente soluții pentru fiecare pacient. Povestea noastra continua ….