Suplimente pentru sanatate blue®m (30 zile)

Suplimente pentru sanatate

Suplimente pentru sanatate blue®m 

Credem ca sanatatea orala este esențială pentru sănătatea dumneavoastră generala. Periajul, clătirea cu apa de gura, folosirea aței dentare, nu sunt suficiente pentru mentinerea unei sanatati orale perfecte, mai ales in ziua de azi cand totul se deruleaza foarte repede. Din acest motiv, am dezvoltat un supliment nutrițional de înaltă calitate pentru a vă completa igiena orală zilnică. O formula speciala pentru dinti si oase sanatoase pe care o numim supliment pentru sanatate!

Suplimentele blue®m pentru sanatate au o compoziție unică de magneziu, cupru, mangan, zinc, bor, vitamina C și vitamina B6, B12 și acid folic biologic activ.  De asemenea, conține doze mari de calciu, vitamina D3 și vitamina K2, care este absorbită de șapte ori mai bine decât vitamina K1 obișnuită. Aceste minerale și vitamine au un efect specific asupra dinților și oaselor.

Îngrijirea orală la superlativ

Capsulele conțin atât minerale, cât și vitamine in acord cu normele biologice și sunt proiectate conform standardelor nutriționale orto-moleculare internationale. Modul în care funcționează supliemtul pentru sanatate bluem® este perfect coordonat, deoarece diferitele substanțe nutritive din această formulă consolidează calitățile pozitive ale celorlalte elemente. Datorita calității superioare a ingredientelor si rapoartelor optime, acest supliment este cel mai bun pentru ingrijirea dintilor si oaselor.

Efectul asupra coagulării sângelui

Atenție la utilizarea unor medicamente anticoagulante cum ar fi derivații de cumarină: Deși cantitatea de vitamina K2 rămâne în limitele maximului permis, se recomandă să vă adresați medicului înainte de a utiliza un produs cu vitamina K. Vitamina K inhibă efectul anticoagulantelor.

Suplimente pentru sanatate Bluem
INTRA IN MAGAZIN

Avantajele suplimentelor pentru sanatate

 • formula completa cu ingrediente de calitate superioara
 • eficienta maxima pentru sanatatea dintilor si a oaselor
 • contribuie la succesul tratamentului dentar cu implenturi dentare
 • contin vitamina D3 si K2
 • cantitatea suficienta pentru 30 zile usor de administrat
 • hipoalergenic, 100% vegetarian

Instructiuni

Pentru întreținere si ingrijire zilnica sunt suficiente două capsule pe zi. În unele situații specifice (atunci când aveți tratament dentar activ, risc crescut de carie etc. vezi cele mai frecvente întrebări), trei capsule pe zi este doza recomandata. Nu depășiți doza zilnică recomandată, cu excepția cazului în care medicul curant vă prescrie altfel. În caz de boală, de utilizare a altor medicamente, in timpulo sarcinii sau in alaptare  consultați un medic spacialist. Capsula poate fi inghitita ca atare dar conținutul poate fi de asemenea scos din capsula și amestecat cu alimente

Cui se adreseaza?

Pot fi folosite ca si tratament de intretinere sau punctual:

 • înainte, în timpul și după tratamente parodontale si chirurgicale
 • pre si post implantare dentara
 • persoane vastnice si cu predispozitie spre oseteoporoza
 • copii mai mari de 6 ani cu risc crescut de carie dentara
Suplimente alimentare Bluem

Ingrediente

Suplimente alimentare Bluem

Vitamina D3

Vitamina D3 este o vitamină solubilă în grăsimi si este importantă pentru dinții și oasele puternice. Vitamina D3 stimuleaza  absorbția calciului si fosforului in intestin și reglează metabolismul calciului din organism. Vitamina D joacă, de asemenea, un rol în menținerea functionarii corecte a mușchilor. Vitamina D are un efect de inhibare a cariilor la o concentrație serică de peste 75 până la 100 nmol / ml. Principala sursă de vitamina D este lumina soarelui. Vitamina D este produsa in piele sub influența soarelui. Vitamina D funcționează cel mai bine în colaborare cu vitamina A, vitamina C, calciu, fosfor și vitamina K. Produsele bluem® contin o doză mare de vitamina D3 naturală  (potrivită pentru vegetarieni).

Vitamina K2

Vitamina K, o vitamină solubilă în grăsimi, este esențială pentru coagularea sângelui, dar și pentru metabolismul osos. Vitamina K este mai importantă pentru sănătatea noastră decât am crezut pana nu demult.. Vitamina K este esențială pentru activitatea osteocalcinei, o proteină osoasă care joacă un rol important în formarea și menținerea țesutului osos de calitate, mineralizat. Aceste caracteristici noi sunt indeplinite mai bine de vitamina K2 (menacinonă) decât de vitamina K1 (ficlochinonă) care este principala sursă de vitamina K din dieta occidentală. Vitamina K este, de asemenea, esențială pentru activitatea unei proteine ​​tisulare specifice (proteină Gla matriceală), care ajută la mentinerea elasticitatii perețiilor arteriali, ale cartilajelor articulare și fac ca si alte țesuturi moi din organism să rămână flexibile cu ajutorul calciului. Vitamina K contribuie la transportul Calciului in oase.

Suplimente alimentare Bluem

Vitamina B6

Vitamina B6, o vitamină solubilă în apă, este implicată în mai mult de 100 de reacții enzimatice în organism, care sunt legate în principal de producerea de energie și de metabolismul grăsimilor și proteinelor. B6 (piridoxina) este importanta si pentru sistemul digestiv. În plus, joacă un rol important în formarea globulelor roșii și asigură o funcționare adecvată a sistemului nervos. Vitamina B6 a fost adăugată si in bluem® suplimente pentru sanatate, pentru a stimula absorbția de magneziu . Vitamina B6, B12 și acidul folic reduc nivelurile de homocisteină. Nivelurile ridicate de homocisteină sunt frecvent întâlnite la osteoporoză și pot afecta oasele și formarea colagenul.

Vitamina B11

Vitamina B11 (Acidul folic)  este importanta pentru buna funcționare a sistemului nervos și a sistemului imunitar. Acidul folic joacă, de asemenea, un rol important în multiplicarea celulara, formarea de aminoacizi și formarea de celule roșii din sânge. Vitamina B6, B12 și acidul folic reduc nivelurile de homocisteină. Nivelurile ridicate de homocisteină sunt frecvent întâlnite la osteoporoză și pot afecta oasele și colagenul.

Suplimente alimentare Bluem

Vitamina B12

Vitamina B12 (cobalamina) este importantă pentru o imunitate crescuta. În plus, joacă un rol important în formarea celulelor roșii si o funcționare bună a sistemului nervos. Mai mult, B12 are un rol important în metabolismul acidului folic și stimuleaza procesele de reparare celulară. Vitamina B6, B12 și acidul folic reduc nivelurile de homocisteină. Nivelurile ridicate de homocisteină sunt frecvent întâlnite la osteoporoză și pot afecta oasele și colagenul.

Zinc

Zincul se găsește în toate țesuturile corpului și este necesar pentru formarea proteinelor ​​și, astfel, pentru creșterea și regenerarea țesutului (vindecarea rănilor). Zincul asigură oasele, păr și piele sanatoasa dar și o memorie bună. În plus, joacă un rol important în construirea și distrugerea carbohidraților, grăsimilor și este un catalizator pentru mai mult de 100 de enzime. Zincul contribuie la metabolizarea insulinei și determina la funcționarea corectă a sistemului imunitar. De asemenea, contribuie la o buna fertilitate. Zincul și cuprul sunt antagoniști și, prin urmare, sunt de preferință luați în combinație.

Calciu

Corpul uman conține mai mult calciu decât oricare alt element mineral.  Calciul este elementul baza pentru formarea oaselor și pentru dinți puternici. De asemenea, Calciul este necesar pentru funcționarea corectă a mușchilor și pentru conducerea impulsurilor nervoase. Calciul este implicat în vindecarea rănilor, in coagularea sângelui, in reglarea tensiunii arteriale, in creșterea celulara și in metabolizarea hormonilor. În plus reprezinta o sursa de energie. Absorbția de calciu din intestinul subțire depinde parțial, de aportul suficient de vitamina A, C și D, magneziu și proteine. Distribuția corectă a calciului în organism este de asemenea dependentă de o cantitate suficienta de vitamină K2.

Magneziu

Magneziul este implicat în mai mult de 300 de reacții enzimatice în organism. Magneziul este necesar pentru metabolismul calciului și al vitaminei C, in transmiterea impulsurilor nervoase și in funcționarea corectă a mușchilor. În plus, magneziu contribuie refacerea osoasa și este necesar pentru functionarea sistemului muscular. De asemenea, este o sursa de energie ,  relaxează vasele de sânge și scade tensiunea arterială. Deși mineralele de mai sus sunt esențiale pentru metabolismul osos sănătos, eficacitatea acestora este limitată dacă nu primesc un aport suficient de vitamine D3 și K2.

Suplimente alimentare Bluem

Vitamina C

Vitamina C (acid ascorbic), o vitamină solubilă în apă, este în primul rând importantă pentru o bună imunitate a organismului. În plus, vitamina C ajută la menținerea unor vase sanguine sănătoase și elastice și reduce nivelul de colesterol. Toate țesuturile care dau structura corporală și fermitatea, cum ar fi articulațiile, tendoanele, pielea, mușchii (inclusiv mușchiul inimii), țesutul osos și țesutul conjunctiv depind de activitatea constructivă a vitaminei C. Vitamina C ajuta sa ne mentinem sanatatea oaselor, gingiilor si vaselor de sânge și accelerează procesul de vindecare după intervenția chirurgicală.

Suplimente alimentare Bluem

Vitamina A

Vitamina A se gaseste în două forme : vitamina A (retinol) și provitamina A (β-caroten). Este o vitamină solubilă în grăsimi, este implicată în mentinerea unei bune imunitati și, prin urmare, este adesea menționată ca vitamina „anti infecție”. Stimuleaza creșterea, mentine oase puternice, o piele si un par sanatos dar si dinți puternici și gingii perfecte. Vitamina A stimuleaza vindecarea rănilor după un tratament dentar. bluem® suplimente pentru sanatate a adăugat β-caroten ca formă de vitamină A.

Suplimente alimentare Bluem

Cupru

Cuprul asigură faptul că fierul este inglobat  în hemoglobină, și astfel, joacă un rol în transportul oxigenului în organism. Cuprul este, de asemenea, implicat în pigmentarea părului și a pielii și în formarea țesutului conjunctiv și osos. Cuprul este, joaca un rol important in pastrarea imunitatii organismului   Zincul și cuprul sunt elemente antagoniste  și, prin urmare, sunt de preferință luați în combinație.

Suplimente alimentare Bluem

Minerale, vitamine, capsule vegetale (hydroxypropyl methylcellulose), Betaine HCl, Natural filler: amylum solani (potato starch), Anti-caking agent: oleum annuum Helianthus (sunflower oil)

Nu contin: Gluten, urme de grau, zahar, sare, lapte, lactoza, arome sintetice, coloranti si arome.

Informatii alergeni: poate contine urme de soia

Intrebari frecvente

Apa de gura Bluem si pasta de dinti Bluem trebuie folosite in acelasi mod in care folositi orice alte produse de igiena orala.

Da, mierea din produsele Bluem contine o cantitate mica de zaharuri. Zaharul se gaseste in dieta noastra zilnica, iar acestea si alti carbohidrati sunt transformati de bacteriile din cavitatea bucala in acizi care ataca smaltul dintilor. Oxigenul eliberat de produsele Bluem distruge aceste bacterii inainte ca acestea sa produca acizii daunatori smaltului  dintilor. In acest mod zaharurile nu au un efect negativ asupra dintilor.

Mierea prezenta in pasta de dinti si apa de gura Bluem ajuta la eliberarea treptata a oxigenului atunci cand vine in contact cu saliva  prin procesul numit numit glucoza oxidaza (GOX).

 • Ajuta la eliminarea celor mai comune tipuri de bacterii din cavitatea orala, responsabile printre altele de aparitia peri-implantitelor.
 • Reduce formarea placii bacteriene si ajuta in ameliorarea bolilor gingiei.

Nu, produsele Bluem nu contin fluor. Concentratia mare de fluor, prezenta in pasta de dinti normala poate coroda stratul de titan a implantului. Pasta de dinti si apa de gura Bluem nu contin fluor, astfel incat riscul de slabire a implantului este mai mic. In plus,  excesul de fluor poate provoca serioase probleme.

Fluoroza (fluor in exces) este responsabila de aparitia unor pete cretoase pe dinti, ce se pot transforma in carii. Studii recente au demonstrat ca fluorul in exces este daunator si pentru alte organe si chiar poate declansa diverse manifestari de comportament cum ar fI hiperactivitatea dar si alte tulburari. Cantitatea de fluor pe care o primeste organismul, prin produsele ce contin fluor adaugat, prin alimente si apa nu poate fi exact evaluata si din acest motiv exista din ce in ce mai multi stomatologi care au retineri in a recomanada utilizarea produselor ce contin fluor.[/

Pentru un rezultat optim, va recomandam sa va spalati pe dinti de doua trei ori pe zi cu pasta de dinti Bluem. In plus ca recomandam sa folositi apa de gura Bluem ori de cate ori este nevoie.

Da, produsele Bluem sunt produse ce ar trebui utilizate zilnic.

Combinatia unica de ingrediente din formula produselor Bluem are urmatoarele avantaje:

 • Protectie impecabila pentru dinti si implanturi;
 • Elimina bacteriile din profunzime;
 • Reduce vizibil a pungile parodontale;
 • Asigura o ingrijire optima a gingiei;
 • Induce o respiratie proaspata;
 • Accelereaza activitatea imunitara.

Produsele  blue®m

INTRA IN MAGAZIN